Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Σαντορίνη, άφησε το βλέμμα να χαθεί στο απόλυτο γαλάζιο!





Μπορεί οι διακοπές στη Σαντορίνη να μην είναι για όλους μας... αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να ονειρευόμαστε. Ειδικά τώρα που μπήκε το καλοκαίρι είναι η πιο δροσιστική απόλαυση! Ας αφεθούμε λοιπόν στην περιγραφή μας βίλας στη μέση του πουθενά (στη Σαντορίνη) και ας φαντασιωθούμε πως βρισκόμαστε για λίγο εκεί. 
Αντιγράφω από το σάιτ:
Η μινιμαλιστικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής Incognito Villa βρίσκεται στη μοναδικής ομορφιάς Σαντορίνη. Πρόκειται για μια ειδυλλιακή βίλα σε μπεζ και μαύρους χρωματισμούς μεταξύ Μονόλιθου και Καμαριού που εξασφαλίζει incognito διακοπές στο πιο κοσμοπολίτικο νησί. Ένα οίκημα που “ακουμπά” κυριολεκτικά στο κύμα και έχει ως όριο τη θάλασσα και τον ουρανό με κύριο χαρακτηριστικό την απόλυτη ησυχία. Αν και δίνει την αίσθηση του απόμακρου σε 1,5 χλμ. βρίσκεται ο Μονόλιθος, η παραλία με την ψιλή άμμο, και σε 2,2 χλμ. το πολυσύχναστο Καμάρι. Επίσης στη δεξιά πλευρά της Incognito Villa ακολουθώντας τον ξύλινο διάδρομο, σε απόσταση 150 μ., συναντάτε μια παραδοσιακή ταβέρνα. Η μοναδικότητα του τοπίου είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της βίλας που διακρίνεται για την προσεγμένη κατασκευή της και το φιλόξενο φυσικό της περιβάλλον. Η Incognito Villa σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές διακοπές στην ανατολική πλευρά της Σαντορίνης με την ανατολή του ήλιου να κάνει την εμφάνισή του αποκλειστικά για σας!


Η Incognito Villa είναι ένα καινούργιο κατάλυμα 50 τ.μ. με έναν ενιαίο χώρο που διαθέτει υπέρδιπλο κρεβάτι και έναν καναπέ που μπορεί να φιλοξενήσει 2 ακόμη άτομα. Εσωτερικά το σύγχρονο minimal design, οι απλές γραμμές και τα έθνικ στοιχεία συνδυάζονται άψογα δημιουργώντας ένα χαλαρό περιβάλλον διαμονής. Στην οροφή υπάρχει καλαμωτή μπαμπού που παραπέμπει σε εξωτικούς προορισμούς. Η μπαλκονόπορτα οδηγεί στη βεράντα που διαχωρίζεται από την παραλία με μια χαμηλή μάντρα, ενώ η ορατότητα εξασφαλίζεται μέσω ενός διακριτικού τζαμιού. Η προσεγμένη επιλογή υφασμάτων και φωτιστικών, τα λινά σκεπάσματα, το στρώμα και οι πετσέτες είναι Coco mat, μια ξεχωριστής εταιρίας πινελιά που ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η ανοιχτή γκαρνταρόμπα δίνει την αίσθηση της άνεσης του χώρου και η μικρή κουζίνα που διαχωρίζεται διακριτικά και έχει έξοδο στη βεράντα με το μπάρμπεκιου δημιουργεί την αίσθηση της αυτονομίας κάθε ώρα της ημέρας. Και βέβαια το ηλιόλουστο μπάνιο είναι ένα επιπλέον ατού της Incognito Villa. Η μεγάλη βεράντα και ο ανοιχτός ορίζοντας στη θάλασσα δημιουργεί την αίσθηση του απόλυτου παράδεισου!

Ο εξωτερικός περιποιημένος χώρος της Incognito Villa διαθέτει μια ελκυστική εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ πλαισιωμένη από σεζ λονγκ και βότσαλα όπου θα κολυμπήσετε απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας που βρίσκεται στο οπτικό σας πεδίο μέσω διαφανούς τζαμιού ή θα απολαύσετε τον ζεστό σαντορινιό ήλιο! Το μεγάλο εξωτερικό τραπέζι υποδέχεται τους φιλοξενούμενους όλη τη μέρα. Ο χώρος πλαισιώνεται από φανταστικό κήπο με ροδιές, συκιές, ελιά και κλήμα. Και βέβαια το μπάρμπεκιου μαζί με τα εξωτερικά ντουλάπια που διευκολύνουν την παρασκευή εδεσμάτων προδιαθέτει για ρομαντικές βραδιές γεμάτες γευστικές απολαύσεις. Το χαμηλό διαχωριστικό που οριοθετεί την Incognito Villa με τον εξωτερικό χώρο κάνει τη διαμονή ακόμη πιο ευχάριστη λόγω του ότι δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας για incognito διακοπές!

Incognito Villa, για την πιο μαγευτική ανατολή ήλιου στη Σαντορίνη!

Καρσάνικο Κέντημα (Καρυά Λευκάδας) - Το λευκαδίτικο κέντημα σε γλυπτό!

Με αφορμή το καρσάνικο κέντημα είχα την έμπνευση να δημιουργήσω γλυπτά με απεικόνιση "μοτίφ" ενός κεντήματος. Παραθέτω το σκεπτικό...