Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Αγουρέλαιο ημιορεινής Κορινθίας


Πρόσφατα επισκέφτηκα μια αγορά παραγωγών. Μου αρέσει να υποστηρίζω μικρούς παραγωγούς που προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Θεωρώ πως στο σύνολο αυτών των παραγωγών τα προϊόντα είναι πολύ καλά και σίγουρα προϊόντα που δεν σχετίζονται με τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ. Θα τολμούσα να πω πως το χειρότερο από αυτά τα προϊόντα (αν υπάρχει) είναι πολύ καλύτερο από τα προϊόντα της μαζικής παραγωγής. Είναι φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη για την παραγωγή. Οι δε παραγωγοί-πωλητές "υποστηρίζουν" σθεναρά το προϊόν τους.
  Ένα καλό προϊόν λοιπόν πρέπει να υποστηρίζεται και από τον καταναλωτή. Γι' αυτό παίρνω την πρωτοβουλία να σας παρουσιάσω την αγορά της ημέρας: Αγουρέλαιο ημιορεινής Κορινθίας! Ένα λάδι υψηλής διατροφής αξίας με γεύση που μένει! 
Όπως διαβάζουμε στην ταμπέλα του παραγωγού "Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ημιορεινής Κορινθίας... πλούσιο σε βιταμίνες... Ελληνικό προϊόν... Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα... Καλοφάγωτο!"

Τι όμορφη και απλή παρουσίαση ενός πραγματικά ξεχωριστού λαδιού που εμπεριέχει τη μοναδικότητα της ελληνικής γης μας! 




 

Καρσάνικο Κέντημα (Καρυά Λευκάδας) - Το λευκαδίτικο κέντημα σε γλυπτό!

Με αφορμή το καρσάνικο κέντημα είχα την έμπνευση να δημιουργήσω γλυπτά με απεικόνιση "μοτίφ" ενός κεντήματος. Παραθέτω το σκεπτικό...