Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Η έκθεση "Μέσα από τα μάτια της Αφροδίτης" στην Thalia Gallery





Στέλλα Σεβαστοπούλου

Στην έκθεση "Μέσα από τα μάτια της Αφροδίτης" συμμετέχουν με έργα τους οι ζωγράφοι Στέλλα Σεβαστοπούλου, Γιώργος Μπαρδάκας και Ναταλία Καζιρέλοβα. Την έκθεση επιμελήθηκε η Audrey Alamy, ιδρύτρια της Thalia Gallery και αποτελεί μια εικαστική διερεύνηση πάνω στην Ομορφιά και τον Έρωτα.

Οι τρεις ζωγράφοι με διαφορετικά στυλ και τεχνικές μας προσκαλούν να δούμε τις διαφορετικές προοπτικές της Ομορφιάς και του Έρωτα μέσα από τους μύθους της Θεάς Αφροδίτης. Η έκθεση ξεκινά με μια σειρά έργων της Στέλλας Σεβαστοπούλου, μια λυρική και ποιητική προοπτικής της Ομορφιάς και του Έρωτα που αποπνέει γλυκύτητα και έμπνευση.

Γιώργος Μπαρδάκας

Στη συνέχεια της έκθεσης, ο Γιώργος Μπαρδάκας, μας προσκαλεί σε μια διαμετρικά αντίθετη προοπτική, αποκαλύπτοντας μας μέσα από τους μύθους της Αφροδίτης το σκοτάδι και τη ζήλια που γεννά η Ομορφιά και ο Έρωτας.

Natalia Kazirelova
Η έκθεση κλείνει με μια σειρά έργων της Natalia Kazirelova, τα οποία μας αποκαλύπτουν μια άλλη προοπτική στην Ομορφιά και τον Έρωτα, τη διαφορετικότητα και τη ματαιοδοξία.

Στα εγκαίνια οι ιδρυτές της Gallery, Audrey και Δημήτρης, υποδέχτηκαν εγκάρδια τους παρευρισκόμενους ενώ η Αλίκη Μαρκαντωνάτου έπαιζε υπέροχη μουσική με την λύρα της.

Διάρκεια έκθεσης: 21-08-2023 έως 30-09-2023.


Thalia Gallery: Μεταμορφώσεως 1, Άλιμος

6984 043492

Καρσάνικο Κέντημα (Καρυά Λευκάδας) - Το λευκαδίτικο κέντημα σε γλυπτό!

Με αφορμή το καρσάνικο κέντημα είχα την έμπνευση να δημιουργήσω γλυπτά με απεικόνιση "μοτίφ" ενός κεντήματος. Παραθέτω το σκεπτικό...